середу, 22 травня 2019 р.

Курси вчителів трудового навчання та технологій

          З 13 по 25 травня на  базі КОІППО ім. В.Сухомлинського у місті Кропивницькому проходять курси підвищення кваліфікації вчителів трудового навчання та технологій. Заняття проводять досвідчені фахівці закладу, а також творчі вчителі нашого міста. Слухачі курсів відвідали декілька цікавих майстер-класів, а саме: у 30 школі під керівництвом Віватенко О.П. навчились виготовляти брелоки в техніці "макраме" та брошки з декоративних квітів з дроту і лаку; вчителька НВО ЗОШ № 20 Горобець О.В. поділилась досвідом виготовлення органайзерів з паперу і декоративних елементів та виготовлення "ловців снів" з ниток, намистин та пір`я.
          Також у бібліотеці Чижевського під керівництвом викладача педагогічного університету Кулініч Л.О. вчилися виготовляти декоративні вироби з глини, дізнаючись про її властивості, способи обробки та декорування.
          Провідною лінією курсових занять є організація проектно-технологічної діяльності учнів на уроках трудового навчання. Цікавим є також обмін досвідом між колегами. Дякуємо керівнику курсів Татаренко О.В. за цікаву насичену програму  та відмінну організацію занять!


Немає коментарів:

Дописати коментар